040-30 00 89 info@flyttjanst.com Öppet 07.30 - 16.30

Flyttjänster Malmö, Lund & övriga Skåne

Med våra flyttjänster blir allt möjligt

Vi utför allt inom flytt, emballering, packning, bortforsling och montering av era möbler, tavlor och annat. Vi är totalförsäkrade genom Trygg Hansa och utför flyttar enligt Bohag 2010 samt Kontor 2003. Med oss får du en effektiv flytt som både är trygg, bekväm och alltid till bra priser.

Offertförfrågan

Transportservice

Med oss så får du den trygghet du vill ha med dina transporter; fullförsäkrad och professionell transport så som den borde vara. Vi transporterar allt smått till stort, och inom utsatt tid. Vi erbjuder full transportservice allt från att ta emot och hantera erat gods till utkörning till kund.

Vår Städservice

Vi vet att när man flyttar till nytt boende så vill man släppa det gamla och bara njuta av sitt nya hem. Därför hjälper vi er mer än gärna med eran flyttstädning. Vi erbjuder flyttstädning för endast 30 kr/kvadraten inkl. moms efter rutavdrag. +400kr för inglasad balkong/altan

Magasinering / Förvaring

  • 10kubik 600kr/mån inga dolda avgifter (Motsvarar en halvfull lastbil)
  • Motorcykel förvaring 250kr/mån (Begränsad tillgänglighet)
  • Vid övrig lagring eller andra önskemål ring eller mejla oss för pris.
Trygg-Hansa-Logo
Trygghet & Ansvar

Vi arbetar metodiskt och alltid varsamt oavsett vad. Men det finns alltid en möjlighet till en olyckshändelse. Då är det viktigt att veta att man valt en flyttfirma som är försäkrad och dessutom arbetar enligt branschstadgar. Vi på Malmö Flyttjänst AB följer och rättar oss alltid efter konsumentverket samt Sveriges Åkeriföretags allmänna bestämmelser i enlighet med Bohag 2010 för privatkunder och Kontor 2003 för företagskunder. Såklart är vi dessutom helt ansvarsförsäkrade genom Trygg Hansa.

100% nöjd som kund

Vi arbetar för dig som kund, och det är viktigt för oss att leva upp till vårt mål; 100% nöjd. Vi har flerårig erfarenhet av flytt och transport och inget är för stort eller för litet för oss. Kontakta oss idag och se hur vi kan hjälpa dig till en trygg och effektiv flytt eller transport.

Flyttpaket Privat Lilla
2 200kr
  • 2 man á 4 timmar
  • Lastbil upp till 22m³
  • Priset är inkl. moms & rutavdrag
  • Avbokningsskydd
  • Går att utöka (+600kr/h efter rutavdrag)

Ring oss på: 040-30 00 89 eller fyll i en

Thanks!

040-30 00 89

Eller fyll i formuläret, så kontaktar vi dig.


[]
1 Step 1
Namn
Telefonnummer
Meddelande
0 /
Previous
Next